Liga 1

EXCLUSIV Și-a reziliat contractul cu FCSB și a semnat cu o altă echipă din Liga 1 » Toate detaliile contractului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 05 august 2017

Cătălin Ștefănescu (22 de ani) nu avea cum să mai intre în planurile lui Nicolae Dică pentru actualul sezon, astfel că mijlocașul central și-a reziliat contractul cu FCSB. 

Fotbalistul a semnat pe trei ani cu CSM Poli Iași, acolo unde va evolua în următoarele trei sezoane. 

Anamaria Prodan, impresarul jucătorului, a fost cea care a negociat contractul. Ștefănescu va încasa la Iași 4.000 de euro pe lună în primul an. În următoarele două sezoane, salariul lui va crește treptat, urmând să încaseze 5.000, respectiv 6.000 de euro. 

În vârstă de 22 de ani, fotbalistul a mai evoluat pentru Ceahlăul, FC Voluntari și CSM Poli Iași. La formația ieșeană a fost împrumutat de FCSB chiar în sezonul 2016-2017, când a marcat 4 goluri în 30 de apariții. 

Ștefănescu a fost achiziționat de FCSB de la Ceahlăul în 2015, însă nu a apucat să debuteze pentru echipa roș-albastră în campionat, fiind împrumutat în precedentele două sezoane la CSM Poli Iași și FC Voluntari. 

La întoarcerea la FCSB în această vară, jucătorul declara că își dorește enorm să se impună în primul "11" al roș-albaștrilor însă competiția enormă din lot nu i-a permis acest lucru. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.