Liga Campionilor

Nivel incredibil atins de FCSB după calificarea cu Plzen! Dinamo, umilită de rivală la un scor fabulos

foto: Alex Nicodim

Articol de Liviu Manolache  —  duminică, 06 august 2017

Gazeta de Duminică informează că returul cu Plzen nu a adus doar antamarea prezenţei în grupele Europa League, ci şi centenarul apariţiilor Stelei în cea mai importanţă competiţie intercluburi. 

STEAUA - DINAMO 100 - 14!

Steaua în Europa are un parfum aparte. O legătură specială, care după succesul din Cehia, de acum 4 zile, atinge şi un nivel incredibil pentru un club din România. Partida retur cu Viktoria Plzen a fost meciul cu numărul 100 disputat de roş-albaştri exclusiv în noul format Champions League, preliminarii şi grupe, o competiţie care a fost reformată şi care are o altă faţă de acum 25 de ani, mai precis din startul sezonului 1992-1993.

Nu doar că nici o altă gruparea nu poate rivaliza şi nici măcar nu se apropie de jumătate din partidele clubului lui Becali, dar Dinamo, rivala tradiţională, are numai 14 apariţii în Ligă. Şi nicio prezenţă în faza grupelor! Spre deosebire de Steaua, care a fost acolo de 7 ori.

Descoperă doar în Gazeta de Duminică (ediția tipărită la chioșc, ediția digitală - AICI) cele mai interesante borne înregistrate de roș-albaștri în parcursul în Liga Campionilor: marcatorul primului gol, antrenorul cu cele mai multe prezențe, cum a fost la debutul thriller. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.