Liga 1

Dinamo, tot mai aproape de a rămâne fără stadion modern: "Trebuie să decidem în 2-3 săptămâni! Suntem în criză de timp și cred că trebuie făcută o arenă mai mică"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 august 2017

Situația stadionului Dinamo este tot mai complicată. Arena din Ștefan cel Mare ar trebuie modernizată pentru EURO 2020, dar contractul dintr Nicolae Badea și CS Dinamo blochează pentru moment investiția în stadion.

Adrian Cefelan, director în cadrul Companiei Naționale de Investiții, a vorbit despre stadionul Dinamo și a spus că o decizie se va lua în 2-3 săptămâni, situația fiind una alarmantă.

"Stadioanele trebuie să fie gata în 1 martie 2020. La Dinamo sunt probleme. Întrăm în criză de timp. Acolo nu am demarat nimic. Nimeni nu se aştepta să fie problemele astea cu Dinamo. Chiar nu ne-am gândit că ar putea să fie ceva în neregulă.

Părerea mea e că la următoarea şedinţă a Comitetului Interministerial, peste două sau trei săptămâni, ar trebui luată o decizie. Din punctul meu de vedere, fiind foarte târziu, ar trebui făcut un stadion care să fie mai mic. Există o cerere pentru refacerea stadionului Sportul. Stadionul Cotroceni, fiind în administrarea BNR, nu poate fi finanţat prin CNI", a spus Cefelan pentru ProSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.