Campionate

Record în Argentina: Barajul pentru promovarea în liga secundă, oficial cel mai scurt meci din istoria fotbalului

Articol de Alexandru Pavel  —  duminică, 06 august 2017

Barajul de promovare în liga a 2-a din Argentina nu părea să reprezinte un punct de interes pentru iubitorii fotbalului mondial, dar a adus un nou record în ceea ce privește disputarea unei partide.

Astfel, meciul retur dintre Riestra și Comunicaciones, încheiat în prima manșă cu scorul de 1-0 în favoarea echipei oaspete din această dispută, avea să reprezinte cea mai scurtă partidă jucată vreodată.

Totul s-a întâmplat după ce fanii Riestrei au decis să sărbătorească prea devreme victoria echipei favorite. La scorul de 2-0, cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar, suporterii au pătruns pe teren, făcând practic imposibilă continuarea meciului.

Federația Argentiniană de Fotbal a decis reluarea partidei din minutul 85, continuarea disputei reprezentând cel mai scurt meci oficial disputat vreoadată. Scorul a rămas neschimbat pe final, astfel că fanii gazdelor au putut sărbători încă o dată promovarea istorică a favoriților.

Cu toate acestea, Riestra va avea o misiune imposibilă în liga a 2-a argentiniană. Forul sud-american i-a aplicat echipei o depunctare de 20 de puncte pentru următorul sezon, pe lângă amenda de 35.000 de dolari.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.