Liga 1

FCSB, acord pentru jucătorul dorit de Mihai Stoica și Dică » Urmează să semneze în cel mai scurt timp

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 06 August 2017

Gigi Becali insistă pentru aducerea unui fundaș care să fie titular, iar Mihai Stoica și Nicolae Dică îl vor pe Bogdan Planici, fundașul sârb al celor de la Vojdovina.

Negocierile dintre FCSB și Vojdovina s-au reluat după calificarea steliștilor în play-off-ul Champions League, iar fundașul de 26 de ani va veni la echipa lui Nicolae Dică.

Presa din Serbia scrie că FCSB și Vojvodina au ajuns la un acord pentru transferul acestuia, deși sârbii doreau 500.000 de euro și Becali a oferit doar 300.000 de euro.

Astfel, în scurt timp, Planici va deveni noul jucător al celor de la FCSB și ar putea juca în dubla cu Sporting Lisabona, din play-off-ul Champions League, de pe 15 și 23 august.

Planici are o cotă de piaţă de 600.000 de euro, iar în ultimul sezon a jucat în 28 de meciuri și nu a înscris niciun gol pentru Vojvodina. Fotbalistul sârb a fost luat de Vojvodina de la OFK Belgrad în schimbul a 400.000 de euro în urmă cu un an. De-a lungul carierei, Planici a mai jucat la FK Bezanjia, Jedinstvo Uzice, OFK Belgrad și Steaua Roșie Belgrad.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.