Liga 1

Când poate ajunge jucătorul cerut de Contra la Dinamo: transferul e condiționat de o plecare din lotul "câinilor"

Articol de Eduard Apostol  —  Monday, 07 August 2017

Francezul de 28 de ani se recuperează la Madrid și are șanse să ajungă la București doar dacă Dinamo se va mai despărți de un fotbalist. 

Contra îl dorește pe Karim Yoda, însă sosirea francezului care a îmbrăcat în trecut și tricoul Astrei este condiționată de o plecare din lotul lui "Guriță". Dinamo a închis, momentan, mercato, iar alte veniri se vor mai face doar dacă vreun jucător al "câinilor" va pleca în străinătate.

În plus, Yoda, aflat sub contract cu Getafe, care a promovat în LaLiga, este în plin proces de recuperare după ce n-a mai jucat din luna februarie a acestui an, din cauza unei rupturi a ligamentelor încrucișate. Fotbalistul de bandă stângă efectuează în această perioadă diverse antrenamente pentru a reveni pe teren și își expune diverse exerciții ale programului de pregătire pe pagina personală de Twitter.

Oficialii dinamoviști nu vor să se grăbească în privința lui Karim. A ratat o lună în toamnă, cât a fost la Getafe, din cauza unor probleme medicale la gleznă, apoi, împrumutat fiind în 2017 la Almeria, a prins doar trei meciuri, fiindcă s-a rupt. 

11 meciuri a jucat Yoda sezonul trecut, 8 pentru Getafe, 3 pentru Almeria, având multe perioade de absență, fie din cauze tehnice, fie medicale

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.