Stranieri

Continuă reacțiile după numirea lui Lucescu pe banca Turciei! Un antrenor important este deranjat de decizie

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 07 august 2017

Șenol Guneș, tehnicianul lui Beșiktaș, a comentat decizia Federației din Turcia de a-l numi pe Mircea Lucescu selecționer: ”Românul a lucrat la Galatasaray și Beșiktaș, știe echipa Ucrainei și ceilalți adversari. Totuși, eu aș fi ales un turc liber de contract”

Mircea Lucescu, 72 de ani,  a fost numit week-end-ul trecut selecționer al Turciei, semnând un contract ce ar putea dura, cu tot cu anul opțional, până la Euro 2020.

La Istanbul, reacțiile continuă să apară. Șenol Guneș, secretul succesului lui Beșiktaș din ultimii doi ani, fost la "națională" între 2000 și 2004, ar fi vrut un tehnician local pe banca reprezentativei.

"Lucescu e cel mai bun antrenor străin, care a lucrat la Galatasaray și Beșiktaș, știe echipa Ucrainei și ceilalți adversari", a declarat Guneș, locul 3 la Mondialul din 2002. "Totuși, chiar dacă românul e valoros, aș fi preferat ca selecționerul să fie turc. Eu așa aș fi ales. Îi doresc succes".

Luce va debuta pe 2 septembrie, în deplasarea cu Ucraina, de la Harkov. Turcia e pe locul 3 în grupă (11p), la două lungimi în spatele Croației și Islandei, fiind urmată de Ucraina, cu același punctaj. 

3.000.000 €este salariul anual al lui Mircea Lucescu în Turcia

2 anieste durata contractului semnat de Lucescu; plus un an opțional

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.