Liga 1

Dumitrescu, laude pentru noua stea de la FCSB: "E ca Del Piero" » Dezvăluiri despre stelist: "La 13 ani făcea ce fac alții la 18 ani"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 august 2017

Daniel Benzar, 19 ani, a jucat titular în meciul FCSB - Chiajna, 2-1, și a marcat primul gol în tricoul roș-albastru, după un șut excelent din mijlocul careului. (Vezi aici video).

După meci, Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe mijlocașul ofensiv al FCSB, comparând execuția sa cu cele ale lui Alessandro Del Piero.

"Benzar a avut un șut senzațional. A fost premeditat pentru că a mai avut o tentativă. Execuția lui Benzar este de manual. Este ca cele ale lui de Del Piero. Am auzit numai lucruri bune despre copilul ăsta. Bravo lui. El și Dennis Man au fost păstrați în echipă și au reușit să-i dezechilibreze pe cei de la Chiajna", a spus Dumitrescu la TV Digi Sport.

Și impresarul Florin Iacob l-a lăudat pe jucătorul stelist, spunând că este foarte matur pentru vârsta lui.

"El s-a maturizat foarte repede. Ce făcea la 13 ani, alții fac la 18. Și-a făcut copilăria înaintea altora. Acum este foarte matur. Își depășește vârsta. Asta este foarte bine pentru el. Îl va ajuta în carieră", a declarat Iacob la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.