Campionate

Barcelona e aproape să îl transfere pe înlocuitorul lui Neymar chiar de la PSG!

Foto: Reuters

Articol de Tibi Demeter  —  luni, 07 august 2017

Barcelona este aproape să îi găsească înlocuitor lui Neymar, chiar de la PSG, echipă la care s-a transferat atacantul brazilian.

Agentul lui Julian Draxler a fost văzut în acest weekend la Barcelona, iar presa catalană a anunțat deja că este venit pentru a rezolva mutarea jucătorului german.

Draxler, 23 de ani, este al treilea jucător important dorit de Barcelona, după ce în decurusul săptămânii trecute au fost vehiculate numele lui Philippe Coutinho de la Liverpool și Ousamane Dembele, fotbalistul Borussiei Dortmund.

Internaționalul german care a câștigat de curând Cupa Confederațiilor a fost transferat la formația de pe Parc des Princes în iarnă și a impresionat în cele 17 meciuri în care a marcat de patru ori.

Barcelona a încercat să îl mai aducă pe Draxler și prin intermediul transferului lui Neymar, în prima fază, în momentul în care oficialii catalani au cerut mai mulți jucători în schimb.

Clubul spaniol l-a cerut pe unul dintre Draxler, Marco Verratti, Angel Di Maria sau Adrien Rabiot pentru a accepta oferta venită pe adresa clubului pentru superstarul brazilian.

Draxler a fost crescut de Schalke și a fost una dintre marile promisiuni ale fotbalului german, însă după o aventură la Wolfsburg a ajuns în capitala Franței.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.