Stiri nebune

A introdus o pușcă în vaginul partenerei pentru a-şi satisface fanteziile sexuale. Vezi ce s-a întâmplat

David Jeffers

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 August 2017

Drogurile, armele și alcoolul pot face ca viața unui om să ia întorsături extrem de grave. Dovada este David Jeffers, un bărbat în vârstă de 47 de ani, care a ajuns în închisoare pentru o perioadă lungă de timp.

Acesta se afla în Manchester, alături de iubita sa, într-o cameră de hotel. Ambii erau beți și sub influența drogurilor și, normal, au avut chef şi de o partidă de sex. În timpul partidei de amor a introdus o pușcă în vaginul partenerei, pentru a-și satisface dorințele sexuale. Arma s-a descărcat accidental, iar David, după ce a văzut-o pe femeie sângerând, a intrat în panică şi a fugit din hotel. Totuşi, în timp ce victima se afla goală în pat, Jeffers a sunat la recepție pentru a cere ajutor, înainte de a se îmbrăca și a fugi de la hotel, printr-o ieșire din spate. Acesta s-a dus spre gara Piccadilly unde a prins un tren spre Leeds.

Când un angajat al hotelului sa urcat în cameră, femeia a spus că, "Sunt în agonie, voi muri!". Ea a fost dus de urgenţă la Manchester Royal Infirmery. Victima, în vârstă de 46 de ani, care a lucrat ca manager în Stockport, Greater Manchester, a rămas cu răni pe viaţă în zona genitală, însă spre uimirea tuturor a supraviețuit. La spital, ea spus medicilor despre experiența traumatică prin care a trecut, afirmând că Jeffers era un "om rău" care a încercat "să o lovească în interior".

Cuplul a consumat băuturi și droguri înainte de a se angaja în activități sexuale. David Jeffers, care locuiește în Harehills, a declarat că a găsit pușca în toaleta pubului Wetherspoon din gara Leeds. Arma nu a fost niciodată recuperată după ce Jeffers a aruncat-o într-un coș de gunoi de la Stockport.

Cazul a fost judecat la Manchester Crown Court. David Jeffers, care trebuia să fie judecat pentru tentativă de crimă, a pledat vinovat că deținea o armă de foc şi că a pus viaţa femeii în pericol, însă a adăugat că aceasta a fost de acord să îl lase să-şi facă fantezia sexuală cu arma. David Jeffers a fost închis timp de zece ani pentru ceea ce judecătorul a descris ca fiind "o fantezie sexuală cu consecințe groaznice".

 

David Jeffers

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.