Liga 1

Omul lui Badea se ia de Negoiță după scandalul lojelor: "N-o să credeți ce sumă le-am cerut!" » De ce nu se modernizează stadionul: "Am fi infractori și ar veni DNA-ul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 August 2017

Marius Bacria, administratorul ACS FC Dinamo, societatea lui Nicolae Badea, a explicat de ce la meciul Dinamo - Gaz Metan 3-1, loja stadionului din Ștefan cel Mare a fost închisă inițial. (Vezi detalii).

În plus, acesta a dezvăluit că Badea a cerut 4.500 de lei pentru a deschide loja, dar Negoiță nu a dorit să achite suma.

"Dacă eram Asociația Salvați Copiii și Nepăstuiții, iar societatea lui Negoiță intra în această categorie, domnul Badea o ajuta cât putea de mult, chiar dacă suntem o societate în insolvență.

Nefiind cazul, nu putem pune la dispoziție gratuit bunurile noastre. Intră în conflict cu creditorii și nici nu este normal. Sunt bunurile și investițiile noastre.  Noi am cerut o sumă modică. Vreți să o spun? Nu o să vă vină să credeți. Am cerut 4.500 de lei, cu tot cu TVA.  Negoiță nu a vrut să o achite. Mi se pare rușinos și inexplicabil", a spus Bacria la TV Sport.ro.

 "Nu putem renunța la stadion! Am deveni infractori"

Bacria a vorbit și despre situația stadionului Dinamo, care nu poate fi modernizat pentru EURO 2020 din cauza unui contract de închiriere, încheiat de CS Dinamo și Nicolae Badea.

"Ni s-a impus să renunțăm la contract. Dacă am face asta, am încălca legea, pentru că suntem societate în faliment. Ne-ar lua DNA-ul, pentru că am deveni infractori. Cum să renunți la o sursă de venit? Eu pot renunța, dar nu vor creditorii. Contractul îmi aduce bani și trebuie să îmi plătesc datoriile. 

Să ne dea despăgubiri Ministerul. Noi putem închiria stadionul Dinamo oricărei societăți. Deținem dreptul de folosire și administrare pe perioadă nedeterminată. 

CS Dinamo vrea să renunțăm la contract. De ce? Este dreptul meu. Să renunțăm de frică pentru că ne amenință doamna Carmen Dan? Suntem o firmă privată care face o afacere.

Eu nu îmi permit să închiriez stadionul pe sume care nu acoperă nici măcar plata utilităților", a adăugat Bacria. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.