Liga 1

Franchețe maximă pentru un dinamovist titularizat de Contra cu Gaz Metan: "Probabil o să mai joc când o zbura porcul" :)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 august 2017

Laurențiu Brănescu a jucat primul meci din acest sezon pentru Dinamo, cu Gaz Metan, 3-1, și a avut o evoluție slabă, gafând de câteva ori.

După meci, portarul de de ani, a criticat evoluția pe care a avut-o și a spus că nu crede că va mai juca prea curând.

"După evoluția de azi, probabil o să mai joc când o zbura porcul. Nu vreau să vorbesc acum despre echipa națională. Nu are sens după evoluția de azi. Nu pot spune neapărat că am avut emoții, dar mi-a fost foarte greu. Nu este o scuză, dar nu m-am descurcat așa cum mă așteptam.

Oricum nu eram văzut ca o prima alegere nici anul trecut și nici anul ăsta. Anul trecut am muncit și am jucat mai multe meciuri. Anul ăsta, la fel. E situația pe care toți o anticipau anul trecut. Totul s-a întâmplat din cauza accidentării și știam ca-mi va fi greu, dar nu așa de greu.

Am discutat înaintea meciului cu Bilbao, s-a pus problema să joc de la meciul cu Viitorul, dar mister a decis să joace cu Penedo. M-a băgat acum, iar din păcate eu n-am dat randament", a spus Brănescu la TV Digi Sport.

6
e nota primită de Brănescu după meciul cu Gaz Metan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.