Liga 1

FCSB a găsit alte două variante pentru postul de fundaș central » Unul dintre jucători a venit la negocieri, la București

+2 Foto
Matthieu Saunier în duel cu Lionel Messi // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 August 2017

FCSB e într-o căutare disperată de fundaș central. Roș-albaștrii au ajuns la un acord cu fotbalistul Vojvodinei Novi Sad, Bogdan Planici, însă transferul a intrat în impas pe ultima sută de metri.

Dacă FCSB nu va ajunge la un acord cu sârbul de 25 de ani, Dică e pregătit să înceapă negocierile pentru alți doi fundași: Essaid Belkalem și Matthieu Saunier, anunță Fanatik.

Belkalem are 28 de ani și ultima dată a îmbrăcat tricoul echipei din liga a doua franceză US Orleans. E cotat la un milion de euro, dar în acest moment e liber de contract. De-a lungul carierei a mai jucat pentru JS Kabylie, Granada, Watford și Trabzonspor.

28 de prezențe în prima reprezentativă a Algeriei are Belkalem

Francezul Mathhieu Saunier are 27 de ani și a jucat ultima dată pentru Granada, dar a trecut și pe la Troyesk, însă acum e sub contract cu trupa spaniolă. Saunier a fost deja la București pentru a negocia cu steliștii, însă mai e dorit și de Ludogoreț, anunță sursa citată.

Totuși, acesta are șanse mai mari să ajungă sub comanda lui Dică datorită soției sale, care a spus că-i place mai mult Bucureștiul decât Razgradul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.