Liga 1

Cornel Dinu îi transmite un mesaj ministrului Carmen Dan: ”Lăsați orgoliile de viețuitoare orbecăitoare!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 august 2017

Cornel Dinu a trimis pe adresa redacției GSP o scrisoare deschisă în care îi cere ministrului Carmen Dan să ajungă la o înțelegere cu oficialii lui Dinamo și să pornească lucrările la stadionul Ștefan cel Mare.

"Sper ca în ultimul ceas al întâlnirii anunțate de miercuri, duduia Carmen Dan, ministru, să priceapă că în contractul de asociere din 2002, reconfirmat prin hotărârea judecătorească de acum 10 luni, ambii asociați au de câștigat.
Deci o voință exprimată a părților reciproc avantajoasă: 50% la sută din încasări, nu mai puțin de 3.000 de euro, primea CS Dinamo, adică unitatea matale. În plus, SC Dinamo, «societatea lui Badea» cum ai pronunțat dumneata cu mânie proletară, suporta și costurile utilităților - apă, gaz, lumină...

Restul de 50%, păstrat pentru finanțarea societății care avea fotbalul ca obiect de activitate. Iar eventualul profit, greu de estimat, nu era luat acasă de nimeni, se raporta la bugetul noului an, deci în afară de ignoranță și de răutate subiectivă dirijate, nimic nu ar trebui să vă împiedice să înaintați către CNI încuviințarea construirii stadionului pentru fotbal, pentru suporterii dinamoviști minunați atât de mulți.

Sau dacă miercuri vă întâlniți cu toții, puneți-vă de acord, ca buni români și oameni decidenți care vor binele unui fenomen necesar marelui public! Dați la o parte vrajba ancestrală a genei noastre dovedind că putem să și construim, cum am mai făcut-o, nu numai să ne împiedicăm distrugându-ne. Lăsați deoparte orgoliile mărunte de viețuitoare orbecăind într-o colonie în care ni s-a decis iarăși să ne plecăm capul, mereu pe eșafod!", se arată în scrisoarea lui Cornel Dinu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.