Liga 1

Dică, pe urmele lui Reghe » Noul tehnician al Stelei imită parcursul fostului antrenor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 august 2017

Analiza ultimelor 4 starturi de sezon, cu 4 antrenori diferiţi: actualul tehnician e în grafic, atât în campionat, cât şi pe plan european, având un parcurs identic cu cel din vara trecută, când pe bancă era Reghecampf.

Au trecut aproape 4 săptămâni de la startul sezonului, timp în care FCSB a disputat deja 6 meciuri oficiale. Se pot trage primele concluzii în privinţa antrenorului Nicolae Dică. Iar cel mai bun parametru de evaluare îl reprezintă o comparaţie cu ceea ce s-a întâmplat în precedenţii ani, în acelaşi interval de timp. Mai ales că de fiecare dată în perioada 2014-2017, adică 4 ani la rând, s-a început cu alt tehnician. În ordine: Gâlcă, Rădoi, Reghecampf, Dică.

Costel a fost cel mai bun

Cum stă actualul A1 în raport cu predecesorii săi? E peste Rădoi, care a avut un start slab acum două sezoane, ratând şi calificarea în play-off-ul Champions League. Dar e sub Gâlcă, fostul mijlocaş al anilor '90 având un debut perfect în vara lui 2014: punctaj maxim în Liga 1, plus o calificare în barajul Champions League. Dacă nu e nici Rădoi, nici Gâlcă, atunci Nick e fix Reghecampf.

În Gazeta Sporturilor de astăzi găsești o amplă analiză a ultimilor 4 antrenori ai roș-albaștrilor. Poți răsfoi Gazeta și în varianta online, aici!

ALTE ARTICOLE DIN EDIȚIA DE AZI

13 zile ”sechestrați” » Situație nemaintâlnită la FCSB înaintea primului duel cu Sporting

Promovați cu bani de la Dragnea jr. » 3 firme ale fiului președintelui PSD au pompat bani în Voința Saelele încă din sezonul promovării în "C"

Cele mai tari ponturi pentru etapa intermediară a Ligii 1 sunt în pagina specială dedicată pariurilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.