Liga 1

GALERIE FOTO Imaginile zilei după ședința dinamovistă de la MAI » Cum a fost surprins Mutu la plecare :)

+8 Foto
FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 09 August 2017

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a oferit faza zilei la plecarea de la ședința de la Ministerul de Interne pe tema stadionului Dinamo.

Mutu a uimit asistența și n-a mai ținut cont că venise îmbrăcat "țiplă", foarte elegant, cu vestă pe sub sacou. Oficialul dinamovist a fost surprins de fotoreporterul Gazetei Sporturilor sărind un gard metalic, de aproximativ 1 metru, în parcarea Ministerului, pentru a ajunge mai repede la mașina lui. 

Mutu a vorbit mai întâi cu fanii dinamoviști, iar după aceea a mers către automobil, trecând cu lejeritate peste obstacolul care i-a apărut în cale.

"Noi ne-am dat seama că trebuie să avem încăpățânare și să facem acest stadion. Sunt soluții. O să vedeți. Se poate face stadionul în altă parte, chiar și în complexul nostru. Sunt bucuros. Fanii să aibă încredere. Dinamo va avea stadion", a spus Mutu la ieșirea din sediul MAI.

Citește și: S-a încheiat întâlnirea de la MAI pentru stadionul lui Dinamo » Verdictul celor 4 care au participat, Mutu, Iagăr, Negoiță și ministrul Carmen Dan. Badea le-a tras clapa!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.