Tenis

Simona Halep, victorie în primul meci la Toronto, cu Magdalena Rybarikova! Adversara din optimile de finală + Ora la care se va juca meciul

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 10 August 2017

Simona Halep s-a impus în fața Magdalenei Rybarikova (33 WTA), scor 6-3, 6-4, în al doilea tur al turneului WTA de la Toronto, iar în optimile de finală o va înfrunta pe Barbora Strycova (26 WTA).

FINAL » Simona Halep - Magdalena Rybarikova 6-3/6-4
Meciul a început la ora 02:10 și a durat 1h39m.

Meciul Simonei din optimile de finală, cu Strycova, va avea loc joi seara, după ora 22:00, fiind cea de-a treia partidă programată pe terenul central de la Toronto.

În primul set, Simona a început ezitant pe propriu serviciu și s-a văzut nevoită să salveze o minge de break, înainte de a beneficia și ea de șansa unei mingi de break în game-ul următor, pe care însă nu a fructificat-o.

Cele două jucătoare au mers cap la cap până când Simona a făcut în cele din urmă break la scorul de 4-3, iar apoi a încheiat primul act pe propriul serviciu.

Românca a pus presiune pe serviciul jucătoarei slovace încă din startul setului secund și a reușit un prim break la scorul de 2-1 și un al doilea pe următorul serviciu al Rybarikovei, însă jucătoarea slovacă a revenit de fiecare dată.

În cele din urmă, Rybarikova și-a pierdut din nou serviciul la 4-4, iar Simona a servit pentru meci și s-a impus la capătul unei partide care a durat o oră și 40 de minute. În meciul următor, Halep va juca împotriva Barborei Strycova (26 WTA).

"A fost o adversară foarte dificilă, cu multă încredere, dar am încercat să rămân concentrată și să nu ratez prea mult. A fost un meci greu, dar sunt bucuroasă că am reușit să câștig"
Simona Halep, după meciul cu Magdalena Rybarikova

Simona Halep a câștigat Rogers Cup anul trecut și are de apărat 900 de puncte câștigate la turneul canadian. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.