Liga 1

CFR Cluj, considerată favorită cu Dinamo » Argumentul adus de tehnicianul care a antrenat ambele echipe

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 august 2017

Ioan Andone, fost antrenor la Dinamo și CFR Cluj, este de părere că ardelenii sunt favoriți în disputa contra "câinilor" și numește două atuuri ale echipei lui Dan Petrescu în duelul cu CFR.

"Cred că va fi un meci echilibrat, cu puțin în favoarea celor de la CFR. Și prin prisma lotului, dar și pentru că nu au avut cupe europene, ca Dinamo. Cred că va fi un meci frumos. Dinamo vine după eșecul de la Bilbao, nu are moral bun.

Dar Dinamo, dacă nu va pierde jucători până la final, va prinde primele 3 locuri fără probleme. Se poate bate la titlu. Nistor și Palici au fost pierderi importante. Eu știu ce e acolo. Și anul trecut am sperat la titlu, chiar și când eram pe locul 6", a spus Ioan Andone la TV Dolce Sport.

Ultimul mandat al lui Ioan Andone pe banca lui Dinamo a durat din mai 2016 până în februarie 2017, când a fost înlocuit de Cosmin Contra."Fălcosul" a pregătit-o și pe CFR Cluj în două rânduri, ultima oară în 2012.

  • Dinamo și CFR Cluj joacă joi, de la ora 21:00, în etapa a cincea a Ligii 1. Partida va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.