Stranieri

Șumudică i-a șocat pe jurnaliștii turci: "Vă voi spune ceva, deși mi-e rușine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 august 2017

Marius Șumudică a ajuns în această vară la Kayserispor și e unul dintre cei 4 antrenori străini din campionatul Turciei.

Tehnicianul a acordat un interviu pentru Fanatik în care a vorbit despre echipa sa și le-a cerut răbdare jurnaliștilor turci.

"Fotbalul e viața mea, am jucat fotbal și părul meu este alb încă de la vârsta asta. Încă mă simt ca un jucător, sunt apropiat de fotbaliști, ei sunt familia mea, iar eu sunt tatăl lor. Toată lumea spune că am o echipă bună, dar toată lumea a făcut transferuri bune și nu este ușor să aduci 15 jucători, dar am făcut-o. Avem 25 de jucători și vor juca cei care vor munci cel mai mult.

Sper să terminăm pe o poziție bună. Vă voi spune ceva, deși mi-e rușine de asta: fotbalul pentru mine e înaintea părinților. Fotbalul mi-a oferit totul în viață, așa că îi ofer totul", a declarat Șumudică.

"Nu sunt nici Mourinho, nici Guardiola, sunt doar Șumudică"
Marius Șumudică, antrenor Kayserispor 

"Am deja cam 8 titulari în minte. Meciul cu Galatasaray (n.r. care va avea loc luni, 14 august, la Istanbul) va fi dificil. Va fi o luptă cu o echipă foarte mare, au făcut transferuri cu un buget probabil de 10 ori mai mare ca al nostru"
Marius Șumudică, antrenor Kayserispor 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.