Liga 1

Dinamovistul Benzar abia aștepta oferta de la FCSB: "Mi-am dorit să vin la Steaua" + Nedelcu a explicat de ce l-a refuzat prima dată pe Becali

Foto: Alex Nicodim / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 august 2017

FCSB i-a prezentat astăzi pe Dragoș Nedelcu și Romario Benzar într-o conferință de presă la care a fost prezent și Gigi Becali. 

După ce în trecut Benzar a declarat că e dinamovist de mic și că nu-și dorește un transfer la FCSB, astăzi și-a schimbat declarațiile. Fostul căpitan al Viitorului a spus acum că abia aștepta telefonul de la Gigi Becali.

"Sunt foarte fericit. Mă bucur că domnul Becali m-a dorit. La ora 1 după amiaza m-a sunat și la 1 și un minut i-am zis că vin. Sper să ieșim campioni. A contat și faptul că fratele meu e aici. Mi-am dorit să vin la Steaua. Sunt jucători de valoare aici, dar eu mă voi pregăti pentru a juca", a declarat Romario Benzar.

Dragoș Nedelcu a explicat și el de ce a refuzat-o prima dată pe FCSB în urmă cu o lună: "La a doua șansă primită a trebuit să profit pentru că e un pas înainte pentru mine. Steaua e cel mai mare club din România și trebuie să dau totul aici. Am rămas la Viitorul pentru că mi-am dorit foarte mult să joc cu ei în Ligă. Dar orice jucător din România își dorește să joace la Steaua".

Citește și: Clauze impresionante puse lui Nedelcu și Benzar » Becali anunță: "Dragoș va fi un fundaș central mai bun ca Pique" + Mai vrea un jucător de la Viitorul

"2.700.000 de euro am plătit pentru ambii jucători și 20% dintr-un eventual transfer are Viitorul"
Gigi Becali, patron FCSB

  • Nedelcu, 20 de ani, este un mijlocaș central la închidere, cotat la 1,5 milioane de euro. Este un produs al Academiei Hagi, iar în sezonul trecut a jucat 30 de meciuri, marcând un gol.
  • Benzar, 25 de ani, este un fundaș dreapta, care poate juca și ca mijlocaș central. Este cotat la 2 milioane de euro și în sezonul trecut a bifat 37 de meciuri.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.