Liga Campionilor

El e atacantul care îi dă coșmaruri lui Dică: "Are un incredibil instinct de ucigaș!" » Iată de cine trebuie să se teamă FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 august 2017

Portughezii îl atenționează pe Nicolae Dică înaintea celor două meciuri din Champions League cu Sporting: "Atenție la acești jucători fantastici".

Pedro Cunha este jurnalist portughez la grupul "Media Capital" care deține în portofoliu mai multe posturi de televiziune, de radio, ziare și pagini de internet. Gazeta colaborează de mai mulți ani cu Pedro, iar jurnalistul, în prezent redactor-şef al ziarului Maisfutebol, a acceptat să discute despre "dubla" pe care Steaua o va avea în play-off-ul Champions League cu cei de la Sporting.

"Sporting are doi mijlocași centrali excelenți: William Carvalho și Adrien Silva. Doi jucători pe care orice echipă din lume și i-ar dori și care evoluează pentru echipa națională. De asemenea, trebuie să amintesc de Bas Dost, care a marcat 34 de goluri în sezonul trecut și are un instinct incredibil de ucigaș! Steliștii trebuie să fie foarte atenți la duelurile aeriene cu Dost pentru că iubește astfel de situații!", a spus Cunha.

Ce pericole mai sunt în echipa lui Sporting și o analiză detaliată a adversarei steliștilor din play-off-ul Ligii Campionilor găsiți în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.