Liga 1

FCSB - Poli Iași 1-1 // Dică, exasperat de ratările jucătorilor săi: "La 8 ocazii trebuie să dăm 4 goluri!" » Detalii despre starea lui Pintilii

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 09 August 2017

Nicolae Dică s-a declarat îngrijorat de faptul că fotbaliștii săi ratează multe ocazii și nu sunt concentrați în fața porții, după ce FCSB a obținut doar o remiză pe teren propriu cu Poli Iași (1-1). 

"Sunt îngrijorat că nu reușim să marcăm mai multe goluri, deși avem ocazii. Trebuie să fim mai concentrați la finalizare, din 8 ocazii trebuie să marcăm 4 goluri.

Nu am avut probleme mari pe faza defensivă. La gol a fost prima fază când au pătruns în careul nostru în prima repriză", a spus Dică la LookTV. "Pintilii se simte ok. Nu are nicio problemă gravă", a completat antrenorul stelist.

În ce privește noile transferuri, tehnicianul FCSB-ului a confirmat spusele lui Gigi Becali, după ce patronul echipei a afirmat că Dragoș Nedelcu va juca fundaș central, deși s-a remarcat pe postul de mijlocaș central:

"Vom încerca sa jucăm cu el fundaș central. Îl cunosc foarte bine, știu că la juniori juca fundaș central. Eu îmi mai doresc un fundaș central, sper să-l aducem".

"Mi s-a părut un program încărcat pentru noi, echipele din cupele europene. Aș fi preferat să jucăm un singur meci în campionat până la meciul cu Sporting"
Nicolae Dică, la Look TV

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.