Tenis

Simona Halep face un meci PERFECT în fața cehoaicei Strycova, scor 6-1, 6-0 » Reacția Simonei + Pe cine înfruntă în sferturile Rogers Cup

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 august 2017

Simona Halep (25 de ani, locul 2 WTA) a învins-o pe Barbora Strycova (31 de ani, locul 26 WTA), scor 6-1, 6-0 și s-a calificat în sferturile de finală ale Rogers Cup, unde o va întâlni pe Caroline Garcia (23 de ani, locul 21 WTA).

Simona a făcut un prim set ireproșabil, impunându-se în doar 30 de minute, scor 6-1. Sigură la serviciu, profitând și de procentajul ridicat pe prima servă (74 %), românca nu a avut emoții nicio clipă.

Setul secund a avut aceeași desfășurare. Deși nu a forțat, Halep a închis setul în 30 minute, scor 6-0, profitând de numeroasele greșeli făcute de Strycova. 

Simona Halep s-a calificat fără probleme în această fază a competiției, după victoria în fața Magdalenei Rybarikova, scor 6-3, 6-4. Adversara de astăzi a avut un parcurs mult mai dificil. În primul tur a produs surpriza și a eliminat-o pe Kristina Mladenovici, iar în turul doi a trecut dramatic de Daria Gavrilova, scor 4-6, 7-6, 6-3.

A fost a patra înfruntare directă între cele două sportive, Simona reușind să se impună de fiecare dată. 

Simona Halep a câștigat Rogers Cup anul trecut și are de apărat 900 de puncte.

"Ieri a fost un meci bun. Așa că am încercat să fiu mai agresivă datorită acestui fapt. Cred că am fost mai bună la retur și ăsta e cel mai important lucru din jocul meu. Totul a mers cum mi-am dorit" - Simona Halep

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.