Liga Campionilor

Sporting - FCSB // Budescu a dezvăluit care sunt șansele să joace cu Sporting: "Am vorbit azi cu el"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 10 August 2017

Accidentat în meciul tur jucat de FCSB contra Viktoriei Plzen, în turul al treilea al Ligii Campionilor, Constantin Budescu i-a transmis lui Florin Lovin, impresarul său, că e posibil să joace la Lisabona, în meciul tur cu Sporting, din play-off-ul Ligii. 

Florin Lovin susține că atacantul FCSB-ului a reluat alergările și că probabil va putea juca la Lisabona, deși în cazul în care nu va fi refăcut complet, nu va risca o recidivă.

"Am vorbit azi cu el. A început alergările, e OK. El și-a impus să revină cât mai repede și cel mai probabil va putea juca la Lisabona. Însă a spus că dacă nu e sută la sută, nu riscă o recidivă", a afirmat Florin Lovin pentru TV Dolce Sport.

La partida cu Plzen de pe Arena Națională, Budescu a suferit o ruptură musculară și a fost înlocuit după 67 de minute de joc. 

  • Partida tur dintre Sporting și FCSB, din play-off-ul Ligii Campionilor, se va juca la Lisabona, pe data de 15 august, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct pe ProTV și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.ro.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.