Campionate

Mourinho și-a stabilit ultima țintă a verii: Un jucător de la PSG este văzut soluția ideală pentru defensivă

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Alexandru Pavel  —  joi, 10 august 2017

Fundașul dreapta al celor de la Paris Saint-Germain, ivorianul Serge Aurier, este ultima țintă din această vară pentru Jose Mourinho.

Aurier este privit ca un jucător ce se poate impune în banda dreaptă a apărării „diavolilor roșii”, care a scârțâit în meciul din Supercupa Europei, pierdut în fața lui Real Madrid, scor 1-2.

Fotbalistul african se va bate cu Antonio Valencia, reprofilat sezonul trecut din poziția de mijlocaș în cea de fundaș lateral, acolo unde a fost unul dintre remarcații de la United din stagiunea precedentă, și cu Mateo Darmian, de care Mourinho a vrut să se despartă în această perioadă de transferuri.

Conform goal.com, Aurier, care are puține șanse de a mai fi titular la PSG după venirea lui Dani Alves de la Juventus, ar urma să semneze un contract valabil cinci sezoane cu formația de pe „Old Trafford”.

Apărătorul ivorian a strâns 57 de prezențe în Ligue 1 în tricoul parizienilor, acolo unde a fost adus în urmă cu trei sezoane, de la Toulouse, inițial sub formă de împrumut, pentru a fi cumpărat definitiv în anul 2015.

Serge Aurier, cotat de site-urile de specialitate la 15 milioane de euro, are în palmares două titluri în campionatul francez, trei Cupe ale Ligii și trei Cupe ale Franței.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.