Liga 1

Contra l-a desființat pe centralul Găman: "Dacă el a văzut unde l-a lovit mingea pe Nedelcearu, e Superman! Eu nu vreau să ne mai arbitreze vreodată"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 august 2017

Cosmin Contra a fost extrem de nemulțumit de faptul că centralul George Găman a dictat penalty pentru CFR Cluj în partida pe care Dinamo a pierdut-o cu 0-1 în Gruia.

La faza respectivă, centralul Găman a considerat că mingea l-a lovit în mână pe Nedelcearu, în careul celor de la CFR, deși fotbalistul a protestat, susținând că balonul l-a lovit în umăr. 

"Daca mă apuc să comentez, poate nu mai stau pe bancă un an de zile. Vreau să-mi explice domnul Găman cum a văzut unde l-a lovit mingea pe Nedelcearu. Dacă dânsul e Superman și vede prin jucători, eu tac din gură. Am vorbit cu Octavian Șovre și el nu a dat penalty. 

Am pierdut nemeritat un meci. Din toate punctele de vedere, am fost echipa mai bună, dar o decizie luată atât de ușor a influențat meciul. Eu am văzut o echipă care a încercat să desfacă o apărare cu 11 jucători și care a dominat CFR la ea acasă.

Eu consideră că scorul nu a fost CFR-Dinamo 1-0, ci Găman-Dinamo 1-0. Mi s-a spus înainte de meci că avem o istorie foarte neagră cu domnul Găman. Eu o să vorbesc cu clubul să-l refuze, eu nu vreau să mă mai arbitreze vreodată domnul Găman și domnul Șovre", a spus Cosmin Contra la TV Dolce Sport. 

Citește și: 

FOTO+VIDEO Penalty controversat acordat clujenilor, în disputa cu Dinamo » Verdictul lui Ion Crăciunescu

"Eu nu pot decât să spun încă o dată că mingea m-a lovit in piept. Domnul Găman nici nu a așteptat decizia tușierului, care a văzut faza, că era în fața mea. Nu vrem să mai auzim de el, de fiecare dată când l-am avut la centru ne-a dezavantajat. Eu cred că am fost mai buni ca ei și meritam victoria în această seară" Ionuț Nedelcearu, la TV Dolce Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.