Liga 1

Dan Petrescu înțelege nemulțumirea lui Contra: "Fiecare spune ce vrea, poate și eu făceam la fel" » Cum comentează faza penalty-ului

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 august 2017

Dan Petrescu nu a răspuns declarațiilor făcute de Cosmin Contra la finalul meciului câștigat de CFR Cluj în fața lui Dinamo (1-0), printr-un penalty controversat (detalii AICI). 

"Fiecare zice ce vrea, în prima etapă am avut penalty la Botoșani, dar am primit cartonaș roșu, nu am mai comentat. Ăsta e fotbalul, uneori se greșește împotriva ta, uneori în favoarea ta. Nu știu dacă a fost o greșeală, dar dacă a fost, am profitat de ea.

Și Hagi, și Contra au stat câte o oră la mine în birou înainte de meci, la o cafea. Fiecare își apără echipa, spune ce crede, poate și eu făceam la fel în locul său. Important e să fie respect între antrenori", a spus Dan Petrescu la TV Dolce Sport, la finalul partidei.

Tehnicianul ardelenilor le-a atras însă atenția fotbaliștilor săi cu privire la aspectul jocului, dar susține că în acest moment dorește doar să câștige puncte. 

"Suntem o echipă nouă, nu putem să jucăm mereu bine, încercăm să facem puncte cât mai multe. Dar e clar că dacă vom juca la fel ca în repriza a doua, nu vom lua mereu trei puncte.

Am avut noroc până acum, poate nu meritam punctele astea, dar va veni și o perioadă când norocul ne va lăsa și va trebui să jucăm mai bine. Nu știu dacă a fost un fotbalist care a jucat bine azi, dar s-au bătut. Iar spiritul de echipă e mai important decât calitatea", a adăugat Dan Petrescu la TV Dolce Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.