Liga 1

Mansour: "Spăl maşini!"

Articol de Dana Surulescu  —  marţi, 05 februarie 2008

Mansour e decis să nu se antreneze cu Poli II, după ce şefii l-au exilat la satelit. Mansour a refuzat să se antreneze cu "satelitul" lui Poli, unde a fost trimis de Marian Iancu după ce a picat transferul la Dinamo.
Senegalezul nu s-a prezentat la şedinţa de pregătire de ieri, deşi şefii l-au ameninţat cu sancţiuni usturătoare. "Nu mă interesează ce zic ! Nu am venit aici pentru echipa a doua, cel mai bine ar fi să mă dea afară! Am vrut să respect programul, dar cînd m-am dus să fac antrenament la prima echipă, înainte de Cipru, m-au dat afară", a spus senegalezul.

Atacantul s-a arătat dispus să suporte orice consecinţă: "Dacă mă suspendă, e problema lor. Mă duc şi-mi caut de lucru, car gunoiul de pe stradă sau spăl maşini. Şi mă antrenez singur. Nimeni nu mă poate obliga să mă duc undeva, unde nu vreau. Dacă sînt negru, nu înseamnă că nu-mi ştiu drepturile. Nu sînt o maşină, un telefon sau un laptop ca să mă vîndă cum vor. Sînt om ca şi ei. Ce au ei şi eu nu am? Bani? Pînă la urmă toţi murim şi rămîn banii. Dacă ei cred că sînt Dumnezeu, se înşeală", a mai spus Mansour.

Neagă salariul

Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial , Marian Iancu a anunţat că Mansour le-a solicitat celor de la Dinamo un contract anual de 360.000 de euro. "Ei pot să spună ce vor. Eu nu am cerut atîta. Dar e normal ca, dacă plec să vreau să merg undeva, să iau măcar puţin mai mult decît aici. Nici nu ajungea la 150.000 de euro. Şi aici la Poli, unii colegii credeau că am mai mult decît ei, dareu cred că am cel mai mic contract şi sînt plătit în dolari, nu în euro", a spus senegalezul.

Trei oferte refuzate

Mansour le-a reproşat şefilor că nu a fost lăsat să plece cînd a avut oferte. "Anul trecut am avut trei oferte, una de la o echipă care juca în Champions League şi nu m-au lăsat să plec. Acum cîţiva ani cînd am fost în cantonament în Italia, am avut o ofertă foarte bună, dar a venit Florentin Marinescu la mine şi mi-a spus să nu plec că echipa are nevoie de mine, că Iancu mă iubeşte. Şi acum după vacanţă, puteau să-mi spună să-mi caut echipă că vor să mă transfere. Dar ei fac numai cum vor ei. Dumnezeu vede! Şi astea se întorc", a spus Mansour.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.