Tenis

Halep, luată prin surprindere în timpul meciului cu Strycova de la Toronto: "Rupe-o, tată, rupe-o!" » Cum a răspuns românca

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 August 2017

În timpul meciului pe care Simona Halep l-a câștigat în fața Barborei Strycova în optimile de finală de la Toronto, românca a fost încurajată din tribune, însă strigătul unui fan a făcut arbitrul de scaun să intervină.

Susținătorul Simonei a strigat "Rupe-o, tată, rupe-o!", spre surprinderea româncei, care la finalul meciului a făcut apel la un comportament mai civilizat al celor din tribune. 

"Le mulţumesc pentru susţinere, dar cred că ar trebui să se comporte cu un pic mai mult fair-play pentru adversar, pentru că astăzi, în opinia mea, s-au depăşit un pic limitele", a spus Simona în conferința de presă.

Arbitrul de scaun al meciului Halep-Strycova, Maria Cicak, a intervenit după ce strigătul s-a auzit din tribune și a răspuns cu "Mulțumesc", înainte de a le cere spectatorilor să facă liniște.

Simona Halep s-a impus în două seturi cu Barbora Srycova, scor 6-1, 6-0 și s-a calificat în sferturile de finală ale Rogers Cup, unde o va întâlni pe Caroline Garcia (23 de ani, locul 21 WTA).

Citește și:

» Simona Halep a aflat ora la care va evolua în sferturile de finală de la Toronto

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.