Stranieri

OFICIAL Răzvan Lucescu și-a găsit club! Va antrena o echipă importantă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 August 2017

Liber de contract după despărțirea de Xanthi, Răzvan Lucescu și-a găsit o nouă echipă și va antrena tot în Grecia, la PAOK Salonic, după cum anunță site-ul oficial al clubului.

 Aceștia au confirmat despărțirea de tehnicianul Aleksandar Stanojevic și faptul că Răzvan Lucescu își va lua în primire atribuțiile chiar de astăzi.

Tehnicianul român de 48 de ani este considerat soluția ideală pentru PAOK, având în vedere faptul că prima ligă din Grecia îi este cunoscută și că a mai fost luat în calcul pentru a ocupa postul de antrenor principal al alb-negrilor și în trecut. 

În Grecia, Lucescu jr. a mai stat pe banca celor de la Xanthi, cu care a ajuns în finala Cupei Greciei în sezonul 2014-2015, bifând cea mai importantă performanță din istoria clubului. 

În stagiunea precendentă, Xanthi a terminat sezonul pe locul șase, cu 48 de puncte, la patru distanță de prima poziție care ar fi asigurat prezența în preliminariile Europa League.

PAOK a fost a doua clasată la finalul sezonului trecut, când a încheiat campionatul la șase puncte în spatele liderului Olympiakos. PAOK întâlnește în play-off-ul Europa League gruparea suedeză Östersund.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.