Liga 3

Rapid și Steaua se duelează din nou! Cele două se vor întâlni în Liga a 4-a: "Va fi greu să promovăm" » Ce se întâmplă cu numele și culorile giuleștenilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 August 2017

Daniel Pancu a vorbit despre proiectul noii echipe a Rapidului anunțat joi de Daniel Tudorache, primarul sectorului 1.

Gloria rapidistă a explicat că noua echipă va purta numele de ”Academia Rapid București”, cel puțin până în toamnă, și va juca în Liga a 4-a.

"Va trebui să ne numim la început Academia Rapid Bucureşti. Marca şi culorile le vom folosi. Vom folosi denumirea când va fi o decizie definitivă.

Cred că cel mai corect ar fi ca finanțarea să fie o treime de la Primărie, o treime de la televiziune şi o treime de la un investitor privat. Primăria va putea să susţină acest proiect abia de la anul", a declarat Daniel Pancu, noul team-manager al Academiei Rapid, la TV Digi Sport.

"La Liga a 4-a mai sunt locuri libere. Deocamdată nu ştim dacă se vor ocupa sau nu. Şi CSA Steaua va fi în aceeaşi serie cu noi, din ce am înţeles, şi va fi foarte greu pentru amândouă să promovăm"
Daniel Pancu, team-manager al Academiei Rapid

Din Liga a 4-a bucureșteană mai fac parte echipe cunoscute precum CSA Steaua, AFC Rapid, Mișcarea Feroviară, Progresul București, Venus București sau Victoria București.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.