Liga Campionilor

Basarab Panduru, pus la treabă! A jucat rolul secundului de la Sporting și a analizat-o pe FCSB: "Castană mare, Mister!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 august 2017

FCSB a avut o evoluție dezamăgitoare în meciul de pe teren propriu din etapa a 5-a, cu Poli Iași, scor 1-1. Basarab Panduru a comentat evoluția elevilor lui Nicolae Dică într-un stil original.

Invitat la TV Dolce Sport, Panduru a fost provocat de moderatorul emisiunii, Dan Udrea: "Pandi, daca erai secundul lui Jorge Jesus si te trimitea la meciul cu Iași, iar tu nu știai nimic despre FCSB, ce îi spuneai lui Jesus?".

"«Castană mare, Mister! Batem rău de tot, fără nicio problemă». Dar să ne amintim returul dintre Steaua și Ajax, după care Van der Sar spunea: «Ce e asta? Ce echipă e asta? Că acum e o echipă, dar săptămâna trecută arăta complet diferit». Nu știu dacă va fi și acum la fel", a fost reacția lui Pandi.

"Era cineva de la Sporting în tribună și părea surprins, nu înțelegea ce se întâmplă. Avem acest talent. De la sublim la ridicol facem pasul imediat, în câteva zile"
Cornel Dinu

  • SPORTING LISABONA - FCSB, 15 august, ora 21:45, în direct la Pro TV și TV Dolce Sport, dar și în format liveTEXT pe GSP.ro. Partida retur se va juca pe 23 august.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.