Liga Campionilor

Corespondență din Portugalia // Sporting - FCSB // FOTO Fanii portughezi vor să umple stadionul la meciul din play-off » Imagini de la casele de bilete + Cum au trecut numele adversarei pe afiș

+4 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 August 2017

Sporting Lisabona și FCSB se vor duela în play-off-ul UEFA Champions Legue. Turul va avea loc pe 15 august, în Portugalia, iar returul este pe 23 august, în România.

Cu câteva zile rămase până la meciul de pe "Jose Alvalade", fanii portughezi continuă să cumpere bilete, fiind mari șanse ca arena să fie plină la ora meciului. Prețurile biletelor variază între 13 și 20 de euro pentru abonați și între 23 și 30 de euro pentru ceilalți fani.

De remarcat că pe anunțul de la stadion, portughezii au trecut "Steaua București", nu "FCSB". 

Fanii steliști își pot cumpăra tichete pentru această deplasare până diseară, ora 21, de la casele de la bilete ale Arenei Naționale din Bulevardul Basarabia. Prețul unui tichet este de 16 euro. De asemenea, biletele vor fi disponibile și în ziua meciului, la casele de bilete ale stadionului "Jose Alvalade".

Pentru meciul retur, de pe 23 august, fanii steliști și-au anunțat prezența în număr mare, cumpărând deja peste 20.000 de bilete. Vezi AICI detalii!

Vezi și: VIDEO + FOTO Sporting nu e mortal! ”Leul” care atacă, dar nu sfâșie » Cum arată lusitanii înainte de duelul cu FCSB

  • Sporting - FCSB  se joacă marți, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport și ProTV.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.