Liga 3

VIDEO » FC U Craiova a învins în primul meci oficial după revenirea în fotbal, scor 4-0 » Spectacol realizat de jucători și suporteri

+5 Foto
foto: facebook/fc universitatea craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 august 2017

În prima etapă a Ligii a 4-a din Dolj, FC U Craiova a învins Dunărea Calafat, scor 4-0, pe stadionul Aripile din Craiova, în fața a peste 1000 de oameni, inclusiv ultrașii din Peluza Sud.

Partida a fost arbitrată de un central din Liga 1, e vorba despre George Găman. Golurile au fost marcate de Bălan (58 pen. și 70), Ștefan (61) și Luică (75). În etapa viitoare, FC U va juca în deplasare cu Tractorul Cetate.

După fluierul final, suporterii i-au scandat numele lui Nicolo Napoli, directorul tehnic al lui FC U, însă i-au înjurat pe Adrian Mititelu și Liga Olguța Vasilescu.

Jucătorii și suporterii au avut și un dialog în stilul galeriilor din turcia. Fotbaliștii lui FC U s-au pus în genunchi la centrul terenului, față în față cu suporterii și au scandat: "Forța Știința ale, lumea se întreabă de ce, noi pentru tine am face orice", apoi s-au ridicat și au alergat spre fani la gard, cântând și sărind împreună.

FC U Craiova - Dunărea Calafat 4-0
Au marcat: Cl. Bălan 58 pen., 70, Cl. Ștefan 61, Luică 75

Echipa de start a lui FC U Craiova: Preda - L. Condrea, Ed. Dina, M. Avram, Luică, B. Dragomir, Cl. Ștefan, Ad. Cârstea, Gîrbiță, Stoichițoiu, Cl. Bălan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.