Liga 1

Alexandru Ioniţă dezvăluie ce s-a întâmplat la faza eliminării: "Toţi steliştii mă înjurau de familie. Domnul arbitru asta mi-a spus"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 august 2017

Alexandru Ioniţă a vorbit după partida dintre FCSB şi Astra, terminată la egalitate, scor 1-1. 

...despre eliminare:"M-am dus la arbitru în calitate de căpitan. Gnohere mi-a dat o palmă şi m-a înjurat. A venit Larie şi m-a împins şi el. Domnul arbitru ne-a chemat pe mine şi Larie. Atât am avut de zis: spuneţi-mi, vă rog, Gnohere de ce n-a luat galben?!" Domnul arbitru mi-a zis să plec de acolo și mi-a dat tot mie roşu. Nu cântărește cu aceeași măsură.

Toţi steliştii mă înjurau de toată familia, înjurături din cele mai urâte, de morţi. Când am ieşit de pe teren toţi cei de pe bancă mă înjurau", a declarat Ioniţă la TV Look.

...despre o posibilă mutare la FCSB: "Nu pot să mă schimb niciodată. Mă simt foarte bine la Astra, n-aş putea niciodată. Că o să câştig dublu la Steaua nu mă încântă cu nimic. Eu vreau să plec afară şi să ajung la echipa naţională a României".

FOTO Bătaie generală la FCSB - Astra! Ioniță a fost eliminat după ce a primit două "galbene" în 15 secunde! Gest suburban făcut la ieșirea de pe teren

CLASAMENT:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.