Liga 1

Iuliu Mureșan a reacționat după acuzele steliștilor și dinamoviștilor + Replica pentru MM Stoica: "O fi din galeria noastră"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 august 2017

Iuliu Mureșan, directorul general al lui CFR Cluj, îndeamnă la calm după acuzele care le sunt aduse ardelenilor după ultimele meciuri din Liga 1. 

"Un club niciodată nu se ocupă cu prostii. Nimeni nu cred că se mai ocupă cu prostii în fotbal. Arbitrii, din păcate, mai greșesc. La faza din meciul cu Dinamo, Găman nu cred că avea cum să vadă hențul. În mod normal trebuia să se consulte cu tușierul. Pare că e henț", a declarat Mureșan.

Oficialul ardelenilor a vorbit și despre protestul pe care FCSB vrea să-l facă, purtând banderole albe la meciuri din cauza arbitrajelor.

"Nu știu dacă e corect să ai o asemenea abordare. Dar de ce nu vedem greșelile echipelor noastre? Și arbitrii greșesc, dar trebuie să ne uităm la echipele noastre, la antrenorii noștri", a adăugat Mureșan.

"Avem un avantaj că nu participăm în cupele europene. E greu să faci față la numărul mare de partide. Meciurile din cupele europene te consumă mai mult decât cele din campionat. Noi suntem puternici, avem un antrenor foarte bun. Avem și gazon mult mai bun" Iuliu Mureșan

Mureșan a comentat și mesajul ironic al lui Mihai Stoica după meciul dintre FCSB și Astra, scor 1-1: "Gol valabil Golofca, o nouă viciere de rezultat. Forța, forța cefere".

"E părerea lui Mihai Stoica. În prima parte cred că are dreptate. Mă bucur că e fanul nostru. O fi din galeria noastră și noi nu știm", a reacționat Mureșan la TV Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.