Tenis

Simona Halep, surclasată în semifinalele de la Rogers Cup de Svitolina, în 56 de minute

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 august 2017

Elina Svitolina s-a calificat în finala de la Rogers Cup după ce a învins-o fără drept de apel pe Simona Halep, scor 6-1, 6-1. În ultimul act ucraineanca o va întâlni pe Caroline Wozniacki.

Jucătoarea noastră n-a avut nicio șansă în fața numărului 5 WTA. Ucraineanca a condus din primul moment al jocului și singurul game câștigat de Halep în primul set a fost la scorul de 1-5.

Nici setul secund nu a fost mai bun pentru Simona, care s-a impus tot într-un singur game, însă diferența au făcut-o numeroasele erori neforțate ale româncei.

Aceasta-i cea mai drastică înfrângere pentru Simona din ultimii 4 ani. Ultima umilință trăită de numărul 2 WTA a fost în 2013, la Miami, când Sara Errani a învins-o cu 6-1, 6-0.

"Mi-a fost greu mental pentru că a fost al doilea meci al meu pe această arenă. Am încercat să fiu foarte concentrată. Sunt foarte fericită pentru performanța mea de azi. Echipa mea e cu mine, însă acum o să încerc să mă recuperez cât mai repede" Elina Svitolina

34 de erori neforțate
a făcut Simona Halep împotriva Svitolinei

56 de minute
a durat partida de azi

Desfășurarea liveTEXT a meciului:

GAME, SET, MECI SVITOLINA! Ucraineanca se impune cu 6-1 și merge în finală!
1-5 BREAK HALEP!
Simona reușește și ea un break!
0-5 BREAK SVITOLINA!
Situația e fără ieșire pentru Simona în acest moment! Elina servește pentru calificarea în finală!
0-4 Game Svitolina!
Jocul Simonei e inexistent astăzi și ucrainencei îi intră tot!
0-3 BREAK SVITOLINA!
Ucraineanca își continuă parcursul foarte bun și joacă aproape fără greșeală în această seară!
0-2 Game Svitolina!
Simona continuă să fie neinspirată, însă în acest game s-a văzut o schimbare în bine a româncei, după ce a atacat mai mult fileul!
0-1 BREAK SVITOLINA!
Simona nu-și revine nici în setul secund și își pierde încă din debut serviciul! 16 erori neforțate a avut Halep în primul set!
A început setul 2! Simona e la serviciu!

GAME, SET! Svitolina n-a stat prea mult la discuție cu Halep în primul set și l-a câștigat rapid, scor 6-1. La începutul setului secund se vor schimba și mingile.
1-5 Game Halep!
Simona a beneficiat de două mingi de game și în cele din urmă a câștigat primul său game din acest meci!
0-5 Game Svitolina!
Ucraineanca pare să nu aibă rival în această noapte (zi la Toronto)! Totuși, Simona e încurajată de publicul român aflat pe arenă.
0-4 BREAK SVITOLINA!
Simona comite o nouă serie de greșeli neforțate și îi dă posibilitatea ucrainencei să se distanțeze pe tabelă!
0-3 Game Svitolina!
Simona nu se simte deloc bine în acest debut de meci și după 7 minute jucătoarea noastră n-a câștigat niciun game. Mai mult, acest game a fost pierdut la 0 de Halep.
0-2 BREAK SVITOLINA!
Simona face o dublă greșeală și îi oferă break-ul adversarei. Totodată, românca a ajuns la 5 greșeli neforțate în primele două seturi.
0-1 Game Svitolina!
Simona câștigă primul punct al meciului, dar Elina revine și-și face serviciul fără mari probleme. Românca a comis și câteva greșeli neforțate.
A început meciul! Elina servește prima!
Cele două jucătoare au ieșit la încălzire!

Halep e deținătoarea trofeului Rogers Cup, iar pentru calificarea în semifinale și-a asigurat un cec în valoare de 122.190 de dolari și 350 de puncte WTA.

Învingătoarea din această partidă va juca în marea finală cu daneza Caroline Wozniacki, cea care a învins-o în penultimul act pe Sloane Stephens, scor 6-2, 6-3.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.