Liga 1

Dinamo, desființată de trei foști dinamoviști după 1-2 cu Poli Iași: "Acolo se vorbea de arbitraje și nu se pregătea meciul! A scăpat ieftin. Nu a jucat nimic"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 august 2017

După un meci slab, Dinamo a pierdut duelul cu Poli Iași, 1-2, deși a condus cu 1-0 la pauză.

Dinu Gheorghe, fost conducător la Dinamo, a vorbit despre evoluția elevilor lui Contra și a criticat modul în care jucătorii și staff-ul au pregăti meciul cu ieșenii.

"Dinamo nu a jucat nimic, nimic. Nu a avut nicio ocazie în repriza a a doua. Aveam mai multe pretenții, având în vedere lotul, mult mai valoros decât cel al ieșenilor. Dinamo a scăpat ieftin.

Ceva se întâmplă la Dinamo. Poate și meciul cu CFR Cluj a lăsat ceva urme. Cei de la Dinamo poate că trebuiau să se concentreze mai mult pe meciul cu Iași, dar ei au vorbit în continuare despre arbitraj. Până acum, Dinamo a avut reprize bune, nu meciuri", a spus Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

Și Florin Bratu și Ianis Zicu, foști jucători la Dinamo, au criticat tactica elevilor lui Cosmin Contra.

"Dinamo ne-a obișnuit cu un joc pe benzi foarte bun. Acum, nu a mai fost așa. Dinamoviștii nu au centrat deloc în careu, cu excepția fazei de la golul lui Nemec. Aici a greșit", a declarat Bratu.

"Dinamo nu a făcut deloc pressing avansat. S-a apărat foarte jos. Este greu să reziști tot meciul așa. Era normal să primească gol", a declarat și Zicu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.