Liga Campionilor

Sporting-FCSB // FOTO Corespondență din Lisabona » Spectator-surpriză la Sporting - FCSB: "Cred în continuare că steliștii n-au nicio șansă"

+3 Foto
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday, 14 August 2017

Fostul atacant al celor de la Sporting, Marius Niculae, este prezent la Lisabona în calitate de analist TV pentru meciul dintre FCSB și portughezi, din play-off-ul Ligii Campionilor și a vorbit despre șansele roș-albaștrilor de calificare în grupe.

Marius Niculae a fost în sală la conferința de presă a lui Dică și Alibec și rămâne la părerea că FCSB nu are nicio șansă de a trece de Sporting, așa cum a declarat după tragerea la sorți.

"Cred în continuare că FCSB nu are nicio șansă cu Sporting", a spus Marius Niculae.

Marius Niculae a evoluat pentru Sporting timp de 4 sezoane, în perioada 2001-2005, în care a avut 28 de apariții și a marcat 6 goluri în tricoul portughezilor, cucerind și un titlu de campion în primul sezon din Portugalia. 

  •  Meciul tur dintre Sporting și FCSB se va juca marți, 15 august, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV și TV Dolce Sport. Returul este programat pentru data de 23 august, de la ora 21:45.

Citește și:

» Dică nu e speriat de diferența de valoare față de portughezi: "Nu veneam aici dacă nu credeam în șansa noastră" + Care sunt șansele ca Teixeira să joace la Lisabona

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.