Tenis

FOTO Decizie surprinzătoare a Simonei Halep înaintea turneului de la Cincinnati: "Bietul Darren"

+3 Foto
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 august 2017

Simona Halep va participa în această săptămână la turneul WTA de la Cincinnati (SUA) și a surprins jurnaliștii când a dezvăluit cum a ajuns din Toronto (Canada) în Ohio (SUA).

Pentru că i-a fost prea teamă să călătorească de la Toronto la Cincinnati cu un avion privat, Simona Halep a ales să meargă cu mașina din Buffalo (SUA), unde a avionul a făcut o escală, până în locul unde va evolua în această săptămână.

"Băieții din echipa mea - fizioterapeutul și sparring-partnerul - au zburat cu avionul privat. Am condus cu Darren. Bietul Darren a condus mașina pentru câteva ore", le-a povestit Halep jurnaliștilor nord-americani.

Un drum cu avionul din Toronto în Cincinnati durează puțin peste o oră, în timp ce traseul cu mașina se parcurge în aproximativ 8 ore, iar distanța dintre Buffalo și Cincinnati se parcurge în aproximativ 7 ore cu mașina. 

Halep a publicat și o serie de imagini pe Instagram, de pe traseul spre Cincinnati, în care explică faptul că i-a fost prea teamă să mergă cu avionul privat (FOTO AICI).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.