Stranieri

Probleme pentru un antrenor român! A fost implicat într-un grav accident rutier: "Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat viața"

+8 Foto
FOTO: Facebook

Articol de Răzvan Luţac  —  Tuesday, 15 August 2017

Antrenorul român Dorian Marin a trecut prin momente cumplite. Tehnicianul de 57 de ani, ultima dată la AFC Leopards (Kenya), a suferit un accident rutier în Nigeria, dar din fericire a scăpat cu bine.

Dorian Marin a postat un mesaj pe contul său de facebook în care a explicat cum s-au desfășurat evenimentele. A scăpat cu bine, dar și-a pierdut telefonul și alte bunuri.

"Ieri am suferit un accident rutier în Nigeria, dar sunt OK, exceptând șocul și câteva zgârieturi. Mi-am pierdut telefonul și alte bunuri și am nevoie de câteva zile pentru a rezolva problemele. Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat viața!", a scris Dorian Marin pe Facebook.

Cine e Dorian Marin

Dorian Marin antrenează de ani buni în Africa, fiind născut la Bacău. Ca fotbalist n-a trecut de nivelul unor echipe precum Minerul Comănești, FC Baia Mare sau Năvodari și a renunțat la fotbal din cauza problemelor cu inima.

În sezonul 2001-2002 a pregătit-o pe Huteen Sporting Club Latakia (Siria), apoi le-a antrenat pe Qardaha și Racng Beirut din Liban. În perioada 2006-2007 a pregătit naționala Statului Eritrea. A mai fost și la cârma lui Al Nasr Oman, Rishreen FC (Siria), dar și King Fajsal Kumasi (Ghana).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.