Tenis

Simona Halep este în "optimi" la Cincinnati! Victorie în două seturi cu o adversară pe care a întâlnit-o pentru prima oară

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 august 2017

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Cincinnati, după victoria 6-4, 6-1, obținută în fața jucătoarei americane Taylor Townsend (locul 134 WTA). A fost primul duel dintre cele două în circuitul WTA.

În optimile de finală, Simona o va întâlni pe învingătoarea dintre Roberta Vinci (42 WTA) și Anastasija Sevastova (16 WTA).

Halep a avut probleme pe propriul serviciu în primul set, când Townsend a făcut break la scorul de 2-2. Deși a recuperat printr-un rebreak chiar în game-ul următor, Simona și-a pierdut din nou serviciul, însă a revenit pe final și a închis primul act pe serviciu adversarei.

Cel de-al doilea set a fost unul fără istoric, iar singurul moment în care Halep a avut probleme s-a petrecut la scorul de 3-1 pentru Simona, când românca a salvat 5 mingi de break. Favorita a doua a turneului din Ohio a obținut victoria după o oră și 7 minute de joc.

La turneul de la Cincinnati, Simona Halep luptă din nou pentru primul loc în clasamentul WTA. Pentru ca românca să ajungă lider e nevoie ca Pliskova să piardă cât mai devreme în acest turneu, iar Simona să-și apere cel puțin semifinala de anul trecut sau să câștige trofeul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.