Liga 1

CFR Cluj se întărește pentru titlul de campioană! Ce transfer a oficializat azi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 august 2017

CFR Cluj a anunțat că portarul Giedrius Arlauskis, 29 de ani, a semnat cu echipa lui Dan Petrescu, cei doi colaborând și la Urziceni. 

"Mă bucur că am ajuns la un club mare cum este CFR Cluj. Îl cunosc foarte bine pe Dan Petrescu, iar faptul că el este antrenorul echipei a contat în luarea deciziei de a veni la CFR. Sper să reușesc să am evoluții cât mai bune la Cluj și să reușesc să câștig cel de-al treilea titlu de campion al României”, a declarat Giedrius Arlauskis pentru site-ul clujenilor.

Arlauskis a făcut parte din lotul englezilor de la Watford, din iulie 2015, fără a evolua însă în vreo partidă de Premier League.

Arla a venit în România în 2008, fiind adus de Dan Petrescu la Unirea Urziceni, înainte jucând la FC Dziugas și Siauliai. După ce a ieșit campion cu Urziceni, lituanianul a ajuns la Rubin Kazan, în 2010, formație la care a jucat 4 ani.

1.000.000 €este cota lui Arlauskis, potrivit transfermarkt.de

La FCSB a jucat un sezon, 2014-2015, devenind campion sub comanda lui Gâlcă. Ulterior a ajuns la Watford și a jucat 6 luni și la Espanyol. În sezonul 2016-2017 nu a bifat niciuun meci pentru Watford.

BURSA TRANSFERURILOR CFR CLUJ

Antrenor: Dan Petrescu (nou)
Veniri: M. Coman (Clinceni), Al. Vlad (Dnepro), Hoban (Hapoel Beer Sheva), Vera (Mirandes), Hamed (Pandurii), Balici (FK Sarajevo), Vinicius (Apollon Limassol), Pelayo (Elche), Bokila (Akhisar Belediyespor), Luchin (Levski Sofia), Culio, T. Moutinho (Mallorca), Cr. Manea (împrumut Apollon Limassol), Duka (RNK Split), Nistor (Dinamo), Ibrahima Balde (Reims)
Plecări: Larie (Steaua), T. Lopes, J. Ruiz, Tânc, Spehar (contracte expirate), Gomelt (împrumut expirat), T. Marc, Al. Neagu (contracte reziliate), Antal (Vilnius), Bud (ACS Timișoara), D. Roman (UTA), Nascimento (Dinamo)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.