Liga 1

Îi distruge jocul lui Nemec » Fotbalistul cu care golgeterul lui Dinamo nu se înțelege în acest sezon

Articol de Victor Vrînceanu  —  miercuri, 16 august 2017

Nemec a marcat primul său gol din această stagiune, în eșecul de la Iași. Fix în jocul în care slovacul nu s-a întâlnit pe teren cu celălalt atacant dinamovist, Rivaldinho

Adam Nemec a fost cel mai important dinamovist, sezonul trecut, alături de Hanca, marcând 11 goluri în campionat. Evoluțiile sale bune au făcut ca pretențiile tuturor în noul sezon să crească considerabil. Slovacul nu a mai fost însă același atacant de anul trecut și a izbutit să înscrie prima oară abia în al 8-lea meci al său din această stagiune, în înfrângerea de la Iași. Și asta când nu a făcut pereche pe teren cu Rivaldinho!

Statistica arată că de fiecare dată când Nemec a jucat alături de fiul lui Rivaldo, Adam nu a reușit să marcheze. În Copou, el a deschis scorul devreme, în minutul 9, iar Rivaldinho a fost rezervă și l-a înlocuit chiar pe marcatorul golului în minutul 80.

Internaționalul slovac a reușit și o pasă de gol cu Gaz Metan, în victoria de acasă, scor 3-1. Adam i-a furnizat assist-ul lui Hanca la primul gol. Și de această dată, Riva a fost rezervă neutilizată.

În celelalte partide pe care le-a jucat alături de Rivaldinho, Nemec nu s-a evidențiat cu absolut nimic. 

 

11.000 € pe lună câștigă Nemec la Dinamo

1 gol în 4 meciuri a marcat Rivaldinho în acest sezon de Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.