Liga Campionilor

Sporting - FCSB // Pintilii le cere scuze coechipierilor pentru eliminare: "Sper să revină Budescu la retur"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 august 2017

Mihai Pintilii a fost eliminat în finalul meciului dintre FCSB și Sporting (0-0) de la Lisabona și le-a cerut scuze coechipierilor, adăugând că speră ca până la retur să revină în echipă și Constantin Budescu.

"Îmi pare rău, le cer scuze băieților pentru eliminare. Sper să intre Budescu la meciul retur. Sper ca Budescu să joace măcar un meci în campionat înainte de retur, pentru a fi la un nivel bun. Nu s-au schimbat șansele de calificare deloc, sper să facem un meci mare cu aportul publicului la București.

Cred că se va umple Național Arena, avem șanse mari să ajungem în grupele Ligii Campionilor. Cred că în meciurile cu miză ne concentrăm mai bine. Când jucăm cu cuțitul la os nu mai facem la fel de multe greșeli", a spus Pintilii la TV Sport ro.

 Constantin Budescu s-a accidentat în prima manșă a dublei cu Viktoria Plzen din turul al treilea preliminar al Ligii și ar putea reveni la meciul retur, când roș-albaștrii nu se vor putea baza pe Pintilii.

"Nu am ce să-i reproșez lui Pintilii, se poate întâmpla să iei două cartonașe galbene. Dar el a dat totul pentru echipă" Nicoale Dică, la TV Dolce Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.