Liga 1

EXCLUSIV UPDATE Scandal la Dinamo! Contra nu acceptă indisciplina și e gata să renunțe la un jucător în care își punea toate speranțele » Cerere halucinantă a jucătorului

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 16 august 2017

Venit recent la Dinamo, la insistențele lui Adrian Mutu și Cosmin Contra, Juan Albin ar putea pleca de la echipa alb-roșie.

update 13:30

Potrivit informațiilor GSP.RO, Zilele trecute, Albin a solicitat o lună de vacanță, pentru a merge în Urugay pentru a-și rezolva problemele personale.

Știrea inițială

Potrivit surselor GSP.RO, mijlocașul uruguayan de 30 de ani nu a venit la antrenamentul de ieri. Cosmin Contra este cel care îl știa de la Getafe, unde i-a fost coleg, și cel care l-a adus la Dinamo. Antrenorul nu tolerează un asemenea comportament, iar astăzi jucătorul ar putea să se despartă de Dinamo.

Pentru a intra în forma fizică optimă, jucătorul trebuia să se antreneze separat alături de Filipe Nascimento.

"E un jucător extraordinar. Cred că e cel mai bun străin care a activat vreodată în fotbalul nostru" Adrian Mutu despre Albin, pe 2 iulie

Zilele trecute, Albin le-a mărturist apropiaților că nu înțelege de ce nu se adaptează la Dinamo. Albin are 5 apariții în tricoul alb-roșu, bifând 176 de minute. Acestea nu sunt singurele probleme pe care Albin le are la Dinamo, mai multe detalii, în ediția de joi a Gazetei Sporturilor.

50.000 €a plătit Negoiță impresarului lui Albin pentru ca jucătorul să vină la Dinamo

15.000 €este salariul lui Albin la Dinamo

Albin a jucat de-a lungul careirei la Nacional, Getafe, Espanyol, Petrolul, iar din ianuarie 2015 a fost legitimat la Veracruz.

1.500.000 €valorează Albin în acest moment, conform transfermarkt.de

15 goluriîn 37 meciuri a marcat Albin pentru Petrolul, în Liga 1, într-un sezon și jumătate

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.