Liga 1

Sporting - FCSB 0-0 // Becali a dat ordinul! Sacrifică totul pentru cele 40 de milioane din Champions League

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 august 2017

După 0-0 cu Sporting, în turul play-off-ului UEFA Champions League, Gigi Becali e convins că FCSB are șanse de calificare în grupele UCL.

Patronul stelist spune că nu-l interesează meciul din Liga 1, cu Juventus București. Acesta a cerut ca jucătorii care au jucat la Lisabona și care vor evolua la returul de pe Arena Națională să fie odihniți în acest weekend de către antrenorul Nicolae Dică.

"Mi-a plăcut de Golofca cum a jucat. Problema e ca nu prea a făcut faza defensivă și era obosit. A jucat tot meciul. Va fi odihnit o săptămână Golofca. De ce să joace el sau titularii? O să jucăm cu Colentina noi (n. r. Juventus București). Pot să ne și bată. Pe mine mă interesează calificarea în grupele Champions League", a spus Becali la TV Digi Sport.

Cum ar putea arăta FCSB: Stăncioiu - Benzar, Nedelcu, Artur Jorge, Pleașcă - Pintilii, Achim - Man, D. Benzar, De Amorim - Gnohere

"Voi încasa 40 de milioane de euro din calificarea în grupele Champions League" Becali, pe 4 august

  • Juventus București - FCSB se joacă sâmbătă, 19 august, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.