Liga Campionilor

Sporting - FCSB 0-0 // Elogii din presa portugheză pentru formația lui Dică » Alibec, cel mai apreciat stelist: "Un pericol permanent"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Theodor Jumătate  —  miercuri, 16 august 2017

După Sporting - FCSB 0-0, în turul play-off-ului Champions League, cele mai importante publicații au lăudat jocul steliștilor, modul în care elevii lui Dică s-au apărat și l-au lăudat pe Denis Alibec, atacantul roș-albaștrilor.

Ziarul O Jogo a apreciat jocul ofensiv al roș-albaștrilor și l-a remarcat pe Alibec, căpitanul FCSB. "El a fost omul care a amenințat «leii»", a scris cotidianul portughez. "Câteva șuturi foarte puternice și o mobilitate extremă pe tot frontul de atac. Un pericol permanent pentru Sporting. Rui Patricio a fost singurul care a reușit să-l blocheze pe căpitanul românilor".

"De neînțeles, Sporting aproape că a adormit în ritmul lent atât de bun pentru Steaua, care putea provoca daune majore, dacă Rui Patricio nu s-ar fi opus șuturilor lui Alibec și Enache n-ar fi tras pe lângă poartă.

Secetă de goluri într-un deșert de idei, acesta a fost Sporting marți. Faptul că Niță a avut prima paradă în minutul 79 spune multe. Singurul lucru bun e că românii nu au înscris la Lisabona și un egal cu goluri ne avantajează la București", au mai scris cei de la O Jogo.

7a fost nota primită de Alibec în O Jogo, cea mai mare de la FCSB; la Sporting, Gelson și Rui Patricio au fost singurii cu 7

"«Leii» nu au fost inspirați în fata zidului românesc și nu au putut trece de defensiva Stelei, desi formația din România a terminat meciul in 10 oameni", au scris cei de A Bola.

"Sporting a suferit la intensitate și la calitatea jocului, nereușind să controleze jocul. Pozitiv este faptul că nu am primit gol", a scris Record.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.