Stranieri

Nu e decarul visat de Gică » Ianis Hagi va juca la Fiorentina cu numărul lui Cuadrado și Gilardino

foto: Guliver/Getty Images

Articol de Daniel Scorpie  —  Wednesday, 16 August 2017

Hagi jr a ratat 10-le, preluat de francezul Eysseric, adus de la Nice cu 4 milioane. Atacantul român va purta 11 în acest sezon, tricou cu greutate însă, avut de două foste staturi Viola.

Ianis Hagi nu știe când și dacă va deveni titular la Fiorentina în Serie A, dar e sigur că nu va fi decarul viola. Deși Saponara îi făcuse recent lobby, declarând că merită tricoul, lăsat liber de plecarea lui Bernardeschi la Juventus, atacantul român a ratat numărul 10. Care a ajuns la o proaspătă achiziție, Valentin Eysseric, adus de la Nice cu 4 milioane de euro. Astfel că Hagi jr se va mulțumi cu un altul liber în sezonul anterior. Va fi 11!

48 de minutea strâns Ianis Hagi în Serie A din 2 meciuri în sezonul trecut la Fiorentina. La echipa de tineret a reușit 5 goluri și 3 assisturi

E tricoul pe care l-au purtat două foste staruri ale echipei toscane. Columbianul Juan Cuadrado l-a avut timp de trei stagiuni, 2012-2015, iar Alberto Gilardino, golgeterul Viola, în perioada 2008-2012. A trecut pasager și pe la italo-brazilianul Amauri, ultimul jucător al Fiorentinei cu 11 pe spate fiind Ante Rebici. Predecesor de rău augur pentru Ianis, croatul fiind împrumutat succesiv la Leipzig, Hellas Verona și Eintracht Frankfurt. 

NICIUN ROMÂN ÎN PRIMELE 11

  • George Pușcaș (Benevento) 32
  • Adrian Stoian (Crotone) - site-ul oficial al ligii italiene îl prezintă și cu numărul 5, și cu 12). Pe site-ul oficial al echipei, românul are 5, ca și în sezonul trecut
  • Ștefan Radu (Lazio) 26
  • Vlad Chiricheș (Napoli) 21
  • Bogdan Lobonț (Roma) 18
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.