Liga 1

Cosmin Contra a tăiat în carne vie! A explicat de ce l-a dat afară pe Juan Albin și de ce a plecat Azer Busuladzici: "Stau doar cei care vor performanță!"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 august 2017

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre plecarea lui Azer Busuladzici, 25 de ani, și rezilierea contractului lui Juan Albin, 30 de ani.

Iată cele mai importante declarații:

1. "În cantonament, agentul lui Busuladzici a venit cu o ofertă, după sosirile lui Anton și Nascimento. Jucătorul (n.r. Busuladzici) mi-a zis că vrea să plece. Un jucător care nu mai dorește să rămână și să facă performanță poate pleca. Aici rămân doar fotbaliști care vor performanță"

2. "Acum două seri, Albin mi-a dat mesaj și mi-a spus că e obosit fizic și că nu dă randamentul pe care îl vreau eu. Mi-a zis că are probleme personale. I-am spus să vină dimineață la antrenament și că vom vorbi după aceea. Nu a venit la antrenament și am decis să nu mai continuăm. M-am întâlnit cu Mutu și i-am transmis decizia mea. Nu accept indisciplina la echipă, indiferent de nume sau de statut. Albin nu s-a putut adapta. Eu mi l-am dorit, dar nu este mai presus de echipă.

3. "Vor mai veni jucători. Au plecat Albin și Azer și vom aduce înlocuitori. Vom căuta, dar nu ne vom grăbi"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.